"Війна все перекроїла": Єфросиніна поскаржилася на проблеми у відносинах з чоловіком

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка ніяк не коментує скандальні витівки своєї сестри Лізи Ющенко у Москві, поділилася деталями особистого життя. Як повідомляє ТСН, зокрема, вона розповіла про свої взаємини з чоловіком - Тимуром Хромаєвим, передають Патріоти України.

Зокрема, Єфросиніна зізналася, що повномасштабна війна в Україні і напад Росії вплинули на їхній шлюб. За словами ведучої, за 20 років стосунків вони з чоловіком багато чого пройшли разом і вибудовували ідеальні стосунки. Втім, війна це все перекроїла, бо їхнє життя кардинально змінилося: Маша живе на дві країни, а Тимур – зайнятий військовими справами.

"У мене все нормально з Тимуром, але війна відбилася на наших відносинах сильно. Я намагаюся в Києві проводити тепер якомога більше часу, тому що знаю, що все залежить від мене. Люди, які прожили 20 років разом, ми звикли до зовсім іншого життя удвох. Ми його (шлюб - ред.) вибудували за всіма помилками, за всіма образами, двоє дітей з різницею в 10 років, все ми вибудовували по краплі. І ця проклята повномасштабна війна все перекроїла", - зізналася знаменитість у своєму шоу "Іспит з Машею Єфросиніною".

Ведуча розповіла, що сімейні рішення лягли на її плечі. Втім, Маші це не подобається. Тому зараз вони з Тимуром намагаються вирішити це питання.

"Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складні, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо", - зізналася вона.

"Троє дітей. Навчання, гуртки": Відомий телеведучий зізнався, скільки йому потрібно коштів на місяць

вівторок, 19 березень 2024, 7:30

Український ведучий Григорій Решетнік в інтерв’ю Аліні Доротюк зізнався, що поки що не може купити власну квартиру, тому орендує її в столичному районі Новопечерські Липки. Він додав, що в нього троє дітей і, відповідно, багато витрачає на них, передаю...

"Це як з дитиною": Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка

вівторок, 19 березень 2024, 0:35

Українська співачка Аліна Гросу різко відповіла, чому приховує свого другого чоловіка, передають Патріоти України. Так, виконавиця зізналась, щознову вийшла заміж, та навіть публікує весільні фото. Щоправда, обличчя чоловіка знаменитість не квапиться п...