"Війна все перекроїла": Єфросиніна поскаржилася на проблеми у відносинах з чоловіком

Українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка ніяк не коментує скандальні витівки своєї сестри Лізи Ющенко у Москві, поділилася деталями особистого життя. Як повідомляє ТСН, зокрема, вона розповіла про свої взаємини з чоловіком - Тимуром Хромаєвим, передають Патріоти України.

Зокрема, Єфросиніна зізналася, що повномасштабна війна в Україні і напад Росії вплинули на їхній шлюб. За словами ведучої, за 20 років стосунків вони з чоловіком багато чого пройшли разом і вибудовували ідеальні стосунки. Втім, війна це все перекроїла, бо їхнє життя кардинально змінилося: Маша живе на дві країни, а Тимур – зайнятий військовими справами.

"У мене все нормально з Тимуром, але війна відбилася на наших відносинах сильно. Я намагаюся в Києві проводити тепер якомога більше часу, тому що знаю, що все залежить від мене. Люди, які прожили 20 років разом, ми звикли до зовсім іншого життя удвох. Ми його (шлюб - ред.) вибудували за всіма помилками, за всіма образами, двоє дітей з різницею в 10 років, все ми вибудовували по краплі. І ця проклята повномасштабна війна все перекроїла", - зізналася знаменитість у своєму шоу "Іспит з Машею Єфросиніною".

Ведуча розповіла, що сімейні рішення лягли на її плечі. Втім, Маші це не подобається. Тому зараз вони з Тимуром намагаються вирішити це питання.

"Мій чоловік прийняв свої рішення, він повністю живе зараз захистом країни, своїми військовими справами. Я розумію, що єдине, що я можу сказати, що рішення приймаю я, але мені це не подобається. Ми теж проходимо через випробування, дуже складні, і я дуже сподіваюся, що ми його пройдемо", - зізналася вона.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...