Вік - не завада: 55-річний Меладзе став батьком у сьомий раз - перший його син помер через десять днів після народження

55-річний Валерій Меладзе знову став батьком. У нього народилася шоста дитина. Його дружина Альбіна Джанабаєва народила дівчинку. Тепер у співачки від артиста вже троє дітей. Про радісну подію в родині Валерій Меладзе повідомив під час зйомок 1/8 фіналу КВН, передають Патріоти України.

Що стосується дружини артиста, то поки вона не поспішає розповідати публіці про поповнення в родині. Можливо, вона зробить це трохи пізніше.

Нагадаємо, Меладзе і Джанабаєва одружилися у 2014 році. Зараз у пари троє дітей — сини Костянтин і Лука, а також новонароджена дочка. Її ім'я пара поки не повідомляє пресі.

Зазначимо, що фактично новонароджена дівчинка стане для Меладзе сьомою дитиною. Від першої дружини Ірини (вони одружилися в 1989 році) у Валерія три дочки - Інга (1991), Софія (1999) і Орися (2002). Перший син помер через десять днів після народження в 1990 році. Колишня дружина дуже болісно переживала розлучення з артистом.

"Я зрозуміла, що можна вижити й зберегтися тільки через віру. Тоді я прийшла в храм. Там я відкрила для себе зовсім інший вид любові, про існування якого не знала раніше. У мене була сім'я, любов, але все було іншим. Ця любов виявилася абсолютно іншого рівня, невідомого раніше. У храмі я розуміла, що душа зцілюється. Мені захотілося вивчити питання. Я накупила книжок і майже сім років читала святих отців", - говорила екс-дружина про розлучення.

У 2012-му артист кинув дружину заради учасниці "ВІА гра" Альбіни Джанабаєвої, роман з якою тривав близько десяти років. У цьому ж році пара офіційно зареєструвала шлюб. У травні 2019 року Джанабаєва повідомила в інтерв'ю, що вони з чоловіком планують народити третю дитину.

Розпочато процедуру: У Путіна покарають Аллу Пугачову ганебним клеймом рашистів

четвер, 28 березень 2024, 9:25

Алла Пугачова, яка активно підтримує Україну та виїхала з країни-агресора разом з чоловіком Максимом Галкіним та дітьми, може отримати статус "іноагента" в РФ. Стало відомо, що на батьківщині артистки вже розпочали цю процедуру, а голова Федерального ...

"З огляду на такі шанси": Мати Майкла Джексона судиться з його сином через спадщину поп-короля

середа, 27 березень 2024, 18:44

Нова тяганина через спадщину Майкла Джексона пов'язана з тим, що розпорядники майна короля поп-музики Джон Бранка і Джон Макклейн продали половину видавничих і майстер-записів співака компанії Sony за 600 мільйонів доларів. Троє дітей Майкла, Бігі, 22 ...