Вік бере своє: 95-річна Єлизавета II повністю відмовилася від алкоголю

До цього королева дозволяла собі трохи хильнути надвечір або ж пила сухе мартіні за обіднім столом.

Всі симпатики, хто не відмовляє собі в бокалі, щиро жаліють стареньку

Королева Великої Британії 95-річна Єлизавета II вирішила, за порадою лікарів, взагалі відмовитися від алкоголю, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Daily Telegraph.

"Монарх розраховує в якнайкращому стані відзначити платиновий ювілей (70 років) перебування на троні, торжество з нагоди якого відбудеться в наступному році", - сказано в статті.

Відзначається, що рекомендації медиків не пов'язані з якимось захворюванням, а їх дано "як застережні".

"Королева особисто прийняла рішення взагалі відмовитися від спиртного, але ж вона й так ніколи багато не вживала", - уточнено в публікації.

За даними ЗМІ, британська королева іноді за вечерею могла пригубити чи під час обіду випити сухого мартіні.

Букінгемський палац не прокоментував нинішній стан здоров'я британської королеви.

Сімдесятиріччя свого сходження на престол королева Великої Британії святкуватиме влітку наступного року. На троні в 1952 році вона змінила свого батька Георга VI. Тоді королеві було 25 років. Зараз вона є найстаршою серед чинних глав держав і найдовше править із нині живих монархів.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...