Вік не завада, але є нюанс: 55-річний Вілл Сміт та його 52-річна дружина чекають на народження третьої дитини

Відомий американський актор Вілл Сміт та його ще офіційна дружина Джада Пінкетт-Сміт втретє стануть батьками, передають Патріоти України.

Принаймні так виданню Media Take Out стверджує інсайдер. Радісною новиною про поповнення в родині 55-річний Сміт поділився на прем'єрі нового фільму з його участю "Погані хлопці: Все або нічого". Подружжя нібито скористалося послугами сурогатного материнства.

"У Вілла і Джади народиться ще одна дитина від сурогатної матері", — розповідає інсайдер, передає Ace Showbiz.

Що цікаво, Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт після розриву досі не разом. Пара таким чином нібито намагається врятувати їхній шлюб. До слова, Джада раніше зізнавалась, що від 2016 року вони з актором не живуть разом та не перебувають у романтичних стосунках, хоча офіційно подружжя не розлучалося. У пари є двоє спільних дітей. Вілл Сміт та Джада Пінкетт-Сміт виховують сина Джейдена та доньку Віллоу.

"Його Величність не терпить дурнів": колишній службовець короля розповів про характер Чарльза ІІІ

середа, 24 липень 2024, 21:00

Сам чинний британський монарх завжди дуже добре підготовлений до будь-якої справи. Король Великої Британії Чарльз ІІІ іноді може проявити свій "жахливий" характер, але він "абсолютно не монстр". Про це виданню Еxpress заявив колишній королівський служб...

"Дякуємо, що живі": Сергій і Сніжана Бабкіни ледь не загинули під час обстрілу Росією Харкова

середа, 24 липень 2024, 20:00

Український співак Сергій Бабкін та його дружина Сніжана ледь не стали жертвами російської ракети. Повернувшись до України з-за кордону, подружжя винайняло на ніч будинок у Харкові, передають Патріоти України. . Зранку 24 липня відбувся приліт у сусід...