Віктор Бронюк розкрив, де навчатиметься його 15-річна донька та чому порадив їй піти зі школи

Соліст гурту "ТІК" Віктор Бронюк розсекретив, куди на навчання вступатиме його 15-річна донька та чому він порадив їй піти зі школи, передають Патріоти України.

Єва після дев'ятого класу стала випускницею. Музикант пояснив, що не бачить сенсу витрачати ще два роки на навчання в школі. Окрім того, співак вважає, що в такі складні часи краще чимшвидше думати про професію.

"Я не бачу сенсу їй просиджувати в школі ще два роки. У таких невизначених умовах, в яких ми перебуваємо зараз, краще швидше профорієнтуватися, я вважаю", - розповів артист в коментарі для Oboz.ua.

Єва поки не визначилася, куди саме вступатиме на навчання. За словами Віктора Бронюка, вони з родиною розглядають два варіанти. Зокрема, Єва захоплюється індустрією моди, тож, можливо, вона обере коледж, пов'язаних із цією сферою. Також Віктор Бронюк зізнався, що 15-річна донька ще може вступити до навчального закладу із посиленим вивченням англійської мови.

"Зараз ми розглядаємо декілька варіантів. Вона дуже цікавиться індустрією моди. Можливо, піде в коледж із конструювання одягу. Або до навчального закладу з посиленим вивченням англійської мови", - додав артист.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...