"Він би закатав мене в асфальт": Козловський розповів про скандал з Кондратюком

Український співак Віталій Козловський розповів про давній скандал з продюсером Ігорем Кондратюком. За його словами, після розірвання їх контракту він повинен виплатити своєму екс-продюсеру велику суму грошей, але за багато років так цього і не зміг зробити, передають Патріоти України.

Козловський навіть думав продати житло свого покійного батька, щоб розрахуватися з боргами, але навіть цих грошей не вистачило б, щоб погасити "кредит" перед Кондратюком.

"Він погодився: "Так, ці заборгованості ви мені віддаєте. А якщо хочете виконувати свій старий репертуар, то вам доведеться за кожну пісню заплатити по 5000 доларів". Умовно, взяти п'ять суперхітів тих часів. Це ще плюс 25 тисяч", - поділився Козловський у програмі "Слава+".

Він додав, що не може користуватися своїми кредитними картками. Якщо на них "впаде" хоч якась сума, то вона відразу ж буде заарештована.

Також Козловський зазначив, що якби у Кондратюка було більше можливостей в Україні, то він би з легкістю закатав його в асфальт. "Я розумію, якби у Кондратюка були інші можливості, і він був високопоставленим чиновником, він би мене точно закатав в асфальт. Просто мене не було б", - додав співак.

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...

На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...