"Він мене не хоче": Оля Полякова раптово зізналася, що у неї криза у відносинах із чоловіком

Оля Полякова розповіла, що у неї наклюнулася криза у відносинах з чоловіком Вадимом Буряковським. В інтерв'ю Маші Єфросиніній для шоу "дорослі дівчатка" Полякова зізналася, що шлюб на 17 році життя став іншим. Раніше вони обидва були дуже емоційними, витворяли що попало, а зараз навіть секс тільки двічі на тиждень, передають Патріоти України.

"Боюся, що якщо я скажу чотири, чоловік запитає: "з ким ще два рази?". Звичайно не чотири. Хотілося б два рази на тиждень. Ти знаєш, не так! Хотілося б хотіти два рази на тиждень. Тому що проблема довгого шлюбу не тільки в тому, що він мене не хоче, а в тому, що взагалі підняти цей комбайн заради цього одного колоска... в довгому шлюбі є тема ліні", — зізналася співачка.

За словами Полякової, сьогодні цього немає, у відносинах з'явилася буденність і нудьга. "І нас штормить тихо. Я теж усвідомлюю нудьгу. У якийсь момент ти розумієш, що ти вже дорослий, незалежний, діти підросли. Ти на це дивишся, і задаєшся питанням: "І все? Кінець? Так завжди буде?"- розповіла Оля, зазначивши, що незайняті жінки шукають коханця, завантажені - переключаються на інші цілі.

За словами Полякової, таких бурхливих сплесків, як в ранній молодості, їй і не дуже хочеться, але, напевно, вони і підігрівають пристрасть. "Так, проходить пристрасть, регулярний секс, романтизм, потяг. Але ти живеш з людиною для комфорту, у вас спільні діти, спільні цілі, ви дружні. Ти береш ці мінуси, якщо плюсів більше, ти прощаєш ці мінуси", - уточнила Полякова.


Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...