"Він мені вже як рідний": Тіна Кароль відповіла, чи не боїться цькування зоозахисників після танців із пітоном (відео)

Співачка влаштувала видовищний перфоманс на сцені фестивалю Atlas Weekend в Києві. Тіна Кароль, яка в цьому році стала хедлайнером фестивалю Atlas Weekend, в інтерв'ю Каті Осадчій розповіла, як приручила змію на сцені під час виступу, повідомляють Патріоти України.

Співачка також поділилася, чи не боялася вона, що зоозахисники її зацькують після цього. «Це його не вб'є, ми з ним пройшли великий термін репетицій, він мені вже як рідний. Ми з ним пройшли приблизно 15 прогонів, хоча я спочатку його дуже боялася і десь в грудні хотіла зняти фотосесію і зрозуміла, що я істерично кричу. Потім ми з сином з'їздили в Намібію і я зрозуміла, що я не навчена любити природу і бути частиною природи. На мене в Каліфорнії нападала гримуча змія, і мені вдалося втекти. З того моменту у мене були панічні атаки на змій. Тому це такий мій челендж і я йду назустріч страху», — прокоментувала зірка.

Кароль також запідозрили в плагіаті. «Новий кліп Красиво, де все відбувається в ліфті, де ти міняєш декілька образів. Там, де ти на роликах, ти робиш руху, які дуже схожі на рухи співачки Maruv», — каже Осадча. «Вона прекрасна», — коротко відповіла про свою колегу Тіна.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...