"Він навіть не питає, як я живу, за що. Як я за квартиру розраховуюсь": Заплакана дружина Джеджули показала, де живе та як себе утримує в декреті

Про гучний розрив шоумена Андрія Джеджули та його дружини Юлії Леус 2021-го не чув хіба що лінивий. Пара привселюдно звинувачувала одне одного. Врешті, навіть коли Леус народила доньку від Джеджули, вона все одно прийняла рішення ппреїхати від ведучого, передають Патріоти України.

У програмі ЖВЛ Леус показала, де наразі живе з донькою, та розповіла, за який кошт живе. Андрій бачиться з маленькою у відведені для цього дні.

"Вівторок, четвер, субота навіть. Але я гадаю, ненадовго вистачить його. Він то забуває забрати, то забуває написати. То в нього робота – візьми няньку. І, зрозуміло, що я скасовую, як завжди, всі свої плани і сиджу з дитиною. Він зараз більше зайнятий собою, своїм особистим життям, ніж дитиною. Він же одразу в загули пішов. По всіх жінках, яким себе не шкода, він по всіх стрибає", – поділилася Юлія.

Обурює Юлю і той факт, що Андрій подав на неї до суду. Телеведучий хоче, щоб колишня публічно попросила у нього вибачення за наклеп про рукоприкладство, через який йому навіть довелося звільнитися з роботи. Від Леус він вимагає моральної компенсації в розмірі… однієї гривні.

Втім, у суді лежить ще одна заява – вже від самої Юлі. Вона подала позов на матеріальне утримання матері, тобто себе. "Оскільки батько зобов'язаний утримувати матір дитини до трьох років. Я взагалі у декреті. Він навіть не питає, як я живу, за що. Як я за квартиру розраховуюсь. Він же не питає, де я це беру", – поділилася Юлія.

На життя колишня шоумена заробляє блогерством. У жінки майже 200 тисяч підписників. "Звичайно, хотілося б більше. Але мені вистачає цих грошей на їжу, на годування малечі, для життя свого мені вистачає. У нього був план вижити: я переїжджаю до Хмельницького, і потім бідний, нещасний чоловік сидітиме в Instagram та говоритиме: "Від мене дитину відвезли". А тут, блін, трохи не склалося", – зазначила Леус.

Юля зізналася, що вона популярна серед чоловіків, але на побачення поки не ходить. Сьогодні майже весь час блогерка віддає маленькій Аделіні.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...