"Він не подзвонив і не запитав": Фіналіст "Холостячки 2" розкрив правду про її стосунки з переможцем і пристрасті після шоу

Фінал шоу "Холостячка 2" зі Златою Огнєвіч став предметом бурхливих обговорень шанувальників проекту. Пристрасті на пост-шоу кипіли не жартівливі, а життєві шляхи учасників сплелися не гірше, ніж в мексиканському серіалі. Ще довго шанувальники реаліті обговорювали відхиленого співачкою бізнесмена Дмитра Шевченко та її невдалі відносини з переможцем Андрієм Задворним, передають Патріоти України.

Фіналіст проекту вирішив розповісти в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР про те, як пережив відмову співачки, про ревнощі свого конкурента Максима Тарапати і прокоментувати кумедну історію, пов'язану з новими відносинами. Так, навколо екс-учасників і "холостяки" вже після шоу розгорілися неабиякі пристрасті.Виявилося, що відхилений нею Дмитро Шевченко закрутив роман з дівчиною, яка живе в одному під'їзді з Огнєвіч.

Одного разу в будинку його зустрів переможець проекту і обранець співачки Андрій Задворний, а після того пара розпалася і Злату кинувся підтримувати бізнесмен Максим Тарапата, він також випадково помітив Дмитра, який входить в під'їзд Злати.

Через плутанину і непорозуміння чоловіки ледь не пересварилися між собою. Адже Максим приревнував Злату до Дмитра і думав, що вони таємно зустрічаються. Цю любовно-детективну історію Шевченко коментує з посмішкою.

"Він не подзвонив і не запитав. Він простежив за мною, куди я буду заходити. Які секрети! Подзвони і запитай: що ти тут робиш? А вони починають накручувати кіно про те, що я дізнався під'їзд, поверх", - розповів чоловік.

Та й для самої Злати випадкова зустріч з Дмитром була повною несподіванкою."Перший раз, коли побачила. Вона: "Діма, ти що робиш?" Я кажу:"Привіт, поспішаю, пізніше розповім". І пішов. Здивована була", - згадав про першу зустріч зі співачкою в під'їзді її будинку бізнесмен.

"Зараз з легкістю бачу, зустрічаю. Всередині немає такого, щоб йокнуло і були якесь жалю. Все вийшло, як повинно було вийти – навіть краще. Але коли вона сказала "ні", моє самолюбство було зачеплене", - чесно зізнався Діма.

Він згадав, як пережив відмову співачки, адже йому здавалася, що вона відповість йому згодою. "Я сів на лавочці, гарний вигляд, сидів попивав вино, дивлячись на море. Після цього ми вперше поспілкувалися на пост-шоу - спокійно, усвідомлено, і на той момент у мене вже були стосунки", - розповів Дмитро.

Також Шевченко заявив, що почуття до переможця Задворному йому було видно неозброєним оком. "Андрій їй більше подобався. Вона Андрія насправді любила, може, і любить донині. Не знаю", - зазначив він.

Про відновлення відносин зі Златою у Дмитра мова не йде. Зате після шоу він спілкується і з переможцем Андрієм Задворним, і з Максимом Тарапатою, подружився з Іллею Закорецьким.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

"Операція менш ніж за два дні": Дружина Віктора Павліка зізналась, що знову ляже під ніж хірурга

четвер, 28 березень 2024, 18:22

Дружина українського співака Віктора Павліка Катерина Реп'яхова, яка рік тому зробила пластику носа та підборіддя, знову ляже під ніж хірурга. На своїй сторінці в інстаграмі вона розповіла, що готується до планової операції, зробила вже необхідні обсте...