"Він поки що пам'ятає, хто я": Донька хворого на деменцію Вілліса з сумом розповіла про його стан

Донька голлівудських акторів Демі Мур та Брюса Вілліса – Таллула – розповіла про стан здоров'я батька, який страждає на деменцію.

Дівчина пригадала, що коли в тата почали тільки-но проявлятися симптоми хвороби, вони не звернули на це увагу. Спочатку гадали, що в нього просто виникли проблеми зі слухом. Наразі доньці актора соромно, адже не одразу вони забили на сполох.

Нині, коли Таллула, приїжджає до тата, то намагається зробити чимало світлин та відео, аби запам'ятати його енергійним та веселим.

"Кожного разу, коли я йду до будинку тата, я роблю купу фотографій. Я як археолог, який шукає скарби в речах, на які раніше не звертав особливої уваги. Усі його голосові повідомлення зберігаються на жорсткому диску. Я намагаюся задокументувати все, щоб це нагадувало мені про нього, а йому – про нас. На щастя, деменція не вплинула на його рухливість", - поділилася Таллула,передає Vogue.

Донька Вілліса поділилася, що тато поки що пам'ятає, хто вона. Дівчина не втрачає надії, що актор зможе одужати. Зокрема, "Міцний горішок" страждає від найскладнішої форми деменції, яка швидко прогресує і від якої поки немає ліків.

"Він поки що пам'ятає, хто я, і радіє, коли я заходжу до кімнати. Одна з відмінностей між афазією та деменцією полягає в тому, що перша хвороба впливає на мовлення та моторику, а друга – на втрату пам'яті. Однак я вірю у свого батька та не втрачаю надії на одужання", - додала Таллула.

Зазначимо, 2022 року у Брюса Вілліса діагностували афазію. Однак вже 2023 року виявилося, що насправді голлівудський актор має одну з найскладніших форм деменції – лобово-скроневу.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...