"Він - правильна й талановита людина": Колишня дружина Тігіпка розповіла про стосунки після розлучення (відео)

Ексдружина колишнього віцепрем'єра України Сергія Тігіпка, бізнесвумен Вікторія Тігіпко після розлучення зберегла із чоловіком дружні стосунки. Про це вона розповіла у ЖВЛ, яка 20 жовтня вийшла на каналі "1+1", передають Патріоти України.

"У нас дружні, партнерські стосунки. Багато є тем, які ми разом розвиваємо. Із дітьми ми постійно спілкуємося. Якщо є діти – це вже історія на все життя. Важливо обирати другу половину як друга й адекватного партнера", – заявила Вікторія Тігіпко.

Вона зазначила, що Тігіпко й далі фінансує Одеський кінофестиваль, президенткою якого вона є. "Є особисте життя, а є бізнес. Нормальні люди діють правильно. Він – правильна й талановита людина, тому тут жодних питань навіть не могло бути", – зазначила Тігіпко.

"Я нормальна людина, у мене є стосунки, але заміж – ця печатка в паспорті, яка не завжди допомагає. Важливо, щоб кожен знайшов людину, із якою йому комфортно. У мене із цим ніколи не було проблем і зараз теж усе чудово", – підсумувала вона.

Без шансів? Україна різко опустилася у рейтингу букмекерів на "Євробачення-2024"

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:25

Україна різко втратила свої позиції у рейтингу букмекерів, які пророкують, хто переможе на конкурсі "Євробачення-2024", передають Патріоти України. Так, з першого місця представниць від України, співачок alyona alyona та Jerry Heil ще раніше посунув уч...

Яку помилку більшість з нас робить при заварюванні чаю

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:12

Заварюючи чай, багато людей навіть не замислюються про правильну тривалість цього процесу. Одні любителі чайного напою явно поспішають, прибираючи пакетик із окропу зарано. Інші гурмани надовго залишають мішечки у гарячій воді та виймають їх лише після...