"Він промовчав і дав гроші": Українська супермодель Аліна Байкова розповіла про позицію Леонардо Ді Капріо щодо війни

Українська топ-модель Аліна Байкова, яка пронесла в ліфі синьо-жовтий прапор на 75-му кінофестивалі в Каннах, розповіла, що її друг та відомий актор Леонардо Ді Капріо непублічно підтримує Україну. Він нібито зробив пожертви, проте від медійності відмовився, передають Патріоти України.

Так, актор пояснив, що не приїде до України, як це зробили деякі його колеги. Про це українка розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "Олицька"

Аліна Байкова дала зрозуміти, що Леонардо Ді Капріо не хоче публічно ставати на бік України в війні з Росією, проте він не залишився абсолютно байдужим.Зокрема, зірка "Титаніку" та інших відомих фільмів пообіцяв українці зробити пожертву в фонд першої леді України Олени Зеленської.

"Ну, бачите, він промовчав, він дав гроші. І зараз на мене вийшли знову. Перша леді України Зеленська презентувала ж фундацію в Нью-Йорку і мене запросили. Але я не могла піти. Я написала Лео: "Якщо ти будеш у Нью-Йорку, сходи". Він каже: "Я не буду в Нью-Йорку, але я донат зроблю". Я їх поставила в контакт. Я не знаю, зробив він донат чи не зробив, але сказав, що зробить. Може там ще щось", – розповіла супермодель.

Аліна Байкова також поділилася, що запросила друга до України, оскільки президент Володимир Зеленський радий бачити всіх зірок, які висловлюють підтримку українцям. Але актор відповів, що не полетить.

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...