"Він прилетів з-за кордону": Ексдружина Дзідзьо SLAVIA розповіла про нового залицяльника

Ексдружина музиканта Дзідзьо, співачка SLAVIA розповіла про своє життя після розлучення з артистом, передають Патріоти України.

У програмі "Зірковий шлях" Слава зізналася, що їй залишилося після розлучення. Дзідзьо залишив екскоханій машину та пообіцяв квартиру у будинку під Києвом, який мають от-от здати. У співака ж залишилася квартира, яку експодружжя разом купувало у Новояворівську, та земельна ділянка, яку також разом купували.

Окрім того SLAVIA розговорилася, що вже встигла побувати на побаченні. Щоправда, вона не знала, що це побачення:

i"Людина прилетіла далеко з-за кордону і, виявляється, до мене, спеціально і мені про це не сказав. Ми просто з ним зустрілися. Якісь свої справи вирішували, і він мені розказав, що прилетів спеціально до мене", - поділилася Слава.

Й хоча імені залицяльника артистка не назвала, цілком можливо, що йдеться про диригента Тараса Демчишина, який у серпні цього року з Японії прилітав до України, аби виступити зі Славою у Хмельницькому. І саме з ним співачка постила фото і відео в Instagram.

Щоправда, поки це побачення ні до чого не привело. Артистка зізнається, що ще не готова до нових стосунків і не виключає, що колись може знов зійтися з Дзідзьо:

"В житті все можливо. Я ані від чого не відхрещуюсь, бувають різні періоди в житті. Люди можуть міняти свої думки, все в житті можливо", - сказала Слава. Артистка зізналася, що нині у них з Михайлом навіть ніжніші стосунки, ніж в останні роки шлюбу. Музикант робить багато компліментів Славі.

"Обидві сторони тепер ясно розуміють": Принц Гаррі зрадив Вільяма та Кейт

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:55

Наступного тижня принц Гаррі вирушить до Великої Британії на службу на честь 10-річчя "Ігор нескорених", але з братом Вільямом та невісткою Кейт він навряд чи зустрінеться. Друг Уельських розповів журналістам, що Кейт і Вільям "відчували себе зрадженим...

"Може померти": Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:30

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики, передають Пат...