"Він ставив багато запитань": Ніколь Кідман розповіла про стосунки з Томом Крузом

Американська та австралійська акторка Ніколь Кідман рідко говорить про свого колишнього чоловіка Тома Круза, але тепер в інтерв'ю Los Angeles Times вона поділилася спогадами про роботу з ним на знімальному майданчику, передають Патріоти України.

Ніколь Кідман зробила рідкісний коментар про 62-річного Тома Круза, обговорюючи фільм Стенлі Кубрика "З широко заплющеними очима" 1999 року. У картині вона і Том грають головні ролі.

Напередодні 25-річчя фільму, Ніколь розповіла, що вони Том і Стенлі проводили багато часу разом до початку зйомок. Фільм знімали майже два роки, і Ніколь розповіла, що весь цей час проводила з Томом в одній студії на знімальному майданчику.

"Ми звикали одне до одного. Мені з Томом було досить комфортно. У нас був будинок за 10 хвилин їзди, але ми жили в цьому трейлері. Ми з Томом ділили його, тому що Стенлі говорив: "Ви не отримаєте кожен по трейлеру. Ми не можемо собі цього дозволити", — пояснила вона.

На запитання про те, чи черпав Кубрик натхнення для фільму з її шлюбу, Ніколь відповіла: "Я вважаю, він його черпав. Були ідеї, які його цікавили. Він ставив багато запитань".

Том і Ніколь офіційно розлучилися 2001 року, проживши в шлюбі 11 років. У колишньої пари двоє прийомних дітей: Ізабелла, 30 років, і Коннор, 28 років. У 2006 році Ніколь вийшла заміж за співака Кіта Урбана, і в них народилися дві доньки: Роуз, 14 років, і Фейт, 12 років.

Тим часом Том одружився із зіркою серіалу "Бухта Доусона" Кеті Голмс у 2006 році. Однак пара розлучилася 2012 року. У них є спільна дочка, 18-річна Сурі Круз, яка віддалилася від батька, як повідомляється, через його зв'язки із саєнтологією. У червні дівчина закінчила середню школу і відмовилася від прізвища свого батька. Тепер вона Сурі Ноель, що є другим ім'ям єдиної біологічної дочки знаменитого актора.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...