"Він тоді вже дуже часто дивився у мою сторону": Ірина Федишин вперше розповіла про знайомство з чоловіком і весілля у 19 років (відео)

Українська співачка Ірина Федишин цьогоріч відсвяткувала 15-річчя шлюбу зі своїм чоловіком та продюсером Віталієм Човником. І лише у програмі ЖВЛ зірка вперше розповіла, як доля звела їх з коханим і чому не одразу хотіла виходити заміж, передають Патріоти України.

Це зараз Ірина захоплено розповідає, як готувалася до святкування річниці весілля, а от 15 років тому, будучи 18-річною дівчиною, про заміжжя навіть не думала і планувала вийти заміж років у 25.

Можливо, воно б так і сталося, якби юної Іри Федишин якось не запросили виступити на одному заході, ведучим якого був молодий-зелений Віталій Човник. "Він тоді вже дуже часто дивився у мою сторону, кидав мені погляди", - пригадала артистка.

Не встигла Іра повернутися додому, як Віталій уже набирав її номер. "Іро, привіт! Як твої справи? А я те, а я се". І воно якось так почало затягувати, ті наші розмови були такі довгі", - поділилася Федишин.

За декілька місяців романтики на відстані Віталій ошелешив 19-річну Ірину. "Каже: "Давай одружимося! Що я буду їздити!". Кажу: "Віталіку, та ти що!.. Яке весілля. Я вийду заміж у 25 років", - пригадала співачка. Та хлопець не відступив, і коли кохана того геть не очікувала, Човник їй освідчився. Пропозицію Федишин прийняла, бо, каже, "дійсно покохала".

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...