Він у чудовій формі: 74-річний Арнольд Шварценеггер покатався на велосипеді з друзями (фото)

74-річний актор Арнольд Шварценеггер демонструє чудову фізичну форму, адже регулярно вибирається на велопрогулянки на своєму фетбайку. Компанію актору і колишньому губернатору Каліфорнії часто складають його діти, друзі і кохана Гізер Мілліган, з якою він у стосунках від 2013 року, повідомляють Патріоти України.

У п'ятницю, 6 серпня, знаменитість знову заскочили фотографи, коли він катався містом зі своїми друзями. "Залізний Арні" був одягнений в синю футболку, шорти до колін і коричневі сліпони. На голові у нього була кепка, а на очах сонцезахисні окуляри. Компанію Шварценеггеру цього разу склали його друзі.

До речі спортом захоплюються і його діти. Наприклад, сина Патріка якось зазнімкували за розминкою, а дочок неодноразово фотографували після занять сквошем.


На початку співочої кар'єри: Міка Ньютон показала, який вигляд мала майже 30 років тому (фотофакти)

четвер, 2 травень 2024, 5:00

Українська співачка Міка Ньютон, справжнє ім'я якої Оксана Грицай, показала, як виглядала до своєї популярності. . На своїй сторінці в Instagram артистка опублікувала фотографію, зроблену в 1997 році. На ньому юна співачка позує в білій сукні з м'яко...

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...