"Він впорався на всі 100!": Схудлу Олександру Заріцьку побачили в ніжних обіймах симпатичного хлопця (фото, відео)

Танцюрист Юрій Мєшков знявся в кліпі українського гурту KAZKA "Автовідповідач". У відеороботі він танцював з солісткою Олександрою Заріцькою, з якою у них ще на проекті "Танці з зірками" виникла симпатія, передають Патріоти України.

"Юра одного разу сказав мені, що тут ми помінялися ролями. На шоу "Танці з зірками" я була дівчинкою, яка потрапила в дивний світ, де Юра був моєю опорою і вчителем. Тут же все було навпаки. Але запорука нашого успіху в обох випадках, по-моєму, це найсильніша і безумовна взаємна підтримка", - говорить співачка.

Після виходу кліпу Саша показала кілька романтичних кадрів, на яких постала в обіймах Мєшкова. "Важливою рисою кліпу "Автовідповідач"(а також хвилюючою мене) стала участь у ньому Юри. Я так вдячна йому, що він погодився на цю авантюру! Адже це його перші зйомки в музичному відео! І завдання було не з легких, відверто кажучи. Я дуже пишаюся його талантом і відчайдушністю, тому що впорався він, по-моєму, на всі 100", - додала Олександра.

"Робить боляче": Анна Саліванчук зізналась, як переживає розлучення і чому не хоче спілкуватися з колишнім

вівторок, 23 квітень 2024, 8:37

Українська акторка театру і кіно Анна Саліванчук розповіла, як болісно переживає розлучення із чоловіком-нардепом Олександром Божковим та як вони спілкуються після розриву, передають Патріоти України. На шоу "Ближче до зірок" артистка зізналась, що ни...

"Йдемо різними шляхами": Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком висловилася про їхні стосунки

вівторок, 23 квітень 2024, 0:30

Прима Національного театру опери та балетуКатерина Кухар на тлі чуток про розлучення з чоловіком Олександром Стояновим висловилася про їхні стосунки, передають Патріоти України. Вже тривалий час ходять плітки про розрив подружжя. Танцівники відмовляют...