"Він вже чекає зустрічі": Байден із дружиною вирішили завести ще одного домашнього улюбленця

Президент США Джо Байден разом зі своєю дружиною Джилл вирішили завести кота. Як і пси Мейджор та Чемп, він житиме в Білому домі. Про це сказала в інтерв'ю телеканалу NBC News перша леді США, передають Патріоти України.

Кіт уже "чекає зустрічі", зазначила Джилл Байден, коментуючи новину про швидке прибуття улюбленця. На запитання, як їхня трирічна вівчарка на прізвисько Мейджор поставиться до кота, вона сказала, що пес пройшов відповідне тренування. Його водили до притулку з котами, і він чудово поводився, підкреслила перша леді.

Джилл Байден додала, що Мейджор повернувся в Білий дім після курсу дресирування і демонструє "бездоганну поведінку". До президентства Байдена тільки 43-й президент США Джордж Буш – молодший тримав кішку в Білому домі. Вона була чорного кольору на прізвисько Індія, нагадав телеканал.

Фанам на замітку: Стало відомо, коли виступить Аlyona Аlyona & Jerry Heil у фіналі Євробачення

середа, 8 травень 2024, 18:30

Представниці України Аlyona Аlyona & Jerry Heil з піснею «Teresa & Maria» феєрично виступили в першому півфіналі «Євробачення» та впевнено пройшли до фіналу. Тим самим співачки підтвердили рекорд нашої країни — українці кожного разу виступають у фіналі...

"У мене купа всього зі здоров'ям": Відомий український гуморист зізнався, як його не взяли на службу до війська

середа, 8 травень 2024, 14:30

В інтерв'ю Славі Дьоміну він поділився, що хотів піти служити. Гуморист без повістки пішов до військкомату, пройшов військово-лікарську комісію (ВЛК), після чого його відправили до лікарні та відмовили у службі. "Я пройшов ВЛК, мене ще перенаправили до...