"Він зробив свій вибір без мене": Маша Єфросиніна розповіла про рішення чоловіка, який пішов до добровольчого загону

Ведуча та блогерка Маша Єфросиніна розповіла про чоловіка Тимура Хромаєва, який пішов до добровольчого загону.Як розповіла Маша Єфросиніна, вона не знала про те, що її чоловік Тимур Хромаєв пішов до добровольчого загону. Зірка дізналася про це, коли виїхала з дітьми закордон, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Олесі Бацман Єфросиніна поділилася, що їй було настільки важко, що вона могла ледь дихати. Маша дуже емоційно переживає події в Україні, тому, вважає ведуча, чоловік їй нічого не сказав про свої наміри:

"Тимур мені повідомив, що він, виявляється, вже декілька тижнів як у добровольчому загоні. Він мені не казав. Він мене поставив перед фактом, я розуміла, що я його не вмовлю нічого не змінити", - сказала Єфросиніна.

Маша зізналася, що її чоловік інакше, ніж вона сприйняв війну. Він був зібраним і спокійним, на відміну від Маші, яка не могла стримати свої емоції. Чоловіку знаменитості головне було, аби його родина була у безпеці.

"Мій Тимур одягнув на себе якийсь пузир, у якому він постійно сидів в новинах, він думав. Він наче завмер. Фактично, коли він нас випхнув з країни, він раз і прийняв низку своїх важливих чоловічих рішень. Він постійно мені каже, що йому спокійніше, коли ми тут. Йому спокійніше, коли ми в безпеці. Він може робити те, що він вважає належним робити. Він зробив свій вибір, нажаль, він зробив його без мене. Але він знав, напевно, мою реакцію, тому він віддав перевагу мені нічого не сказати", - пояснила Єфросиніна.

Також вона згадала, коли вони востаннє бачилися зТимуром. Маша розповіла, що її чоловік оформлений як куратор великих медичних гуманітарних вантажів, що дозволяє йому їздити за кордон:

"У нас було два побачення по два дні. Я завжди приїжджаю до кордону Польщі, коли він забирає гуманітарні вантажі до одного зі своїх підрозділів. Він оформлений як куратор великих медичних гуманітарних вантажів. І от він їх коли забирає, в нас є два дні і дві ночі. Ми два рази бачились", - зізналася Марія. Ведуча поділилася, що їй дуже страшно за чоловіка, але вона дуже пишається ним.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...