Вірте своєму серцю: Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким надзвичайно пощастить у коханні 2-8 серпня

Астрологи розповіли, яким знакам Зодіаку пощастить у коханні на наступному тижні. Патріоти України пропонують вам ознайомитися із їхнім прогнозом.

Овен

Вільні Овни отримають шанс зустрітися з цікавими людьми протилежної статі. Щоб даремно не втрачати час - заздалегідь перевірте, чи є взаємність у відносинах.

Близнюки

З 2 по 8 серпня буде позитивний тиждень в любовній сфері. Люди до вас потягнуться, якщо ви не будете говорити про роботу і готові дарувати другій половинці весь свій вільний час.

Терези

Можете сміливо витрачати час на пошук другої половинки. Ті Терези, які вже перебувають у відносинах, за допомогою зірок зможуть зміцнити любов.

Скорпіон

Довіряйте внутрішньому голосу, коли знайомитеся з протилежною статтю. Він вам підкаже, чи є майбутнє у таких відносин.

"Сіла знову на антидепресанти": Катерині Тишкевич стало гірше - повернувся сильний головний біль, випадає волосся

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:53

Українська акторка Катерина Тишкевич повідомила про погіршення самопочуття внаслідок невідомої хвороби, через яку в грудні минулого року 10 днів провела в реанімації, три з яких - у комі. Зірка понад тиждень втрачає волосся та страждає на хронічний гол...

"Настя не могла пробачити Потапу зраду": У мережі розповіли, хто став причиною "розриву" пари

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:30

Натяки Насті Каменських на розставання з Потапом можуть мати під собою цілком реальне підґрунтя, так як вони вже їздять на гастролі не разом, і взагалі - більше не пара, передають Патріоти України. Такий висновок можна зробити не тільки з факту того, щ...