Вісім років разом: Шварценеггер виїхав на велопрогулянку в компанії своєї молодої подруги (фотофакти)

Пара приїхала в спортзал Gold's Gym у Веніс-Біч, і попутно Арні порадував своїх численних фанатів.

75-річний американський актор, ікона бодібілдингу та колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер разом зі своєю 48-річною подругою Гізер Мілліган приїхав на велосипедах на традиційне тренування в спортзал Gold's Gym у Веніс-Біч. Пара потрапила в об'єктиви папараці, коли активно крутила педалі під яскравим сонцем.

Зірка "Термінатора" привернув увагу фанатів, що стояли зовні будівлі, які хотіли зробити кілька селфі перед рекламним щитом з анонсом документального фільму "Арнольд" від Netflix.

Шварценеггер мчав вулицями Лос-Анджелеса до пляжу в чорних спортивних шортах, сірій футболці США і чорних кросівках. Образ завершували дзеркальні сонцезахисні окуляри. Мілліган теж вибрала спортивний ансамбль. Вона була в коричневих легінсах і білій толстовці з глибоким вирізом поверх синього укороченого топа.

Арні із задоволенням попозував із фанатами, а потім поїхав далі.

Арні зустрічається з Гізер із 2015 року. Зі своєю дружиною, Марією Шрайвер, актор розлучився після 25 років шлюбу. Жінка дізналася про інтрижку колишнього з хатньою робітницею Мілдред Баеною, яка народила йому сина Джозефа, і подала на розлучення, що завершилося більш ніж через 10 років.

У пари є четверо дітей: доньки Кетрін (33 роки) і Крістіна (31 рік) та сини Патрік (29 років) і Крістофер (25 років).

Із позашлюбним сином у Шварценеггера теплі стосунки. Він купив колишній коханці будинок, оплатив навчання сина в університеті, а зараз допомагає йому порадами.

"Це важко. Бувають болючі дні": Дочка повідомила новини про хворого Брюса Вілліса

четвер, 26 вересень 2024, 17:58

Всього через кілька днів після того, як Демі Мур повідомила новини про деменцію спередають Патріоти України.вого колишнього чоловіка Брюса Вілліса, їхня дочка Таллула Вілліс також поділилася деякими відомостями про те, як почувається її батько. Під час...

"Дуже багато було хороших слів": Зірка "Голосу країни" розповів, хто з відомих артистів підтримав його під час лікування раку

четвер, 26 вересень 2024, 9:20

Учасник 7 та 11 сезонів українського талант-шоу "Голос країни" Віктор Нікіфоров, який хворіє на рак, розповів, від кого з відомих колег із шоу-бізнесу отримав підтримку під час лікування. За словами співака, сценічний псевдонім якого GORIM, станом його...