"Візьму автомат і піду": Олег Газманов заявив про готовність вбивати українців

Російський співак-путініст Олег Газманов заявив, що готовий їхати на війну в Україні, якщо цього вимагатиме уряд його країни. Однак зараз він нібито корисніший тим, що співає і виступає для окупантів, передають Патріоти України.

"Мені 71 рік. Якщо батьківщина накаже, я візьму автомат і піду. Але зараз корисний тим, що співаю свої пісні", - сказав музикант у програмі "Життя і доля".

Також він прокоментував введені проти нього санкції в різних країнах світу. За його словами, народ продовжує його любити і готовий ходити на його концерти. Однак "маріонетковий уряд" його не пускає.

"Рахунків у мене там, слава Богу, немає, але дві квартири заарештовані. Навіть якби у мене була вілла за кордоном, я б робив те, що роблю. Чим вище тиск, тим міцніший бетон", - додав Газманов. Олег Газманов не тільки підтримав дії Кремля, але й активно їздив в окупований Донецьк і давав там концерти.

Кажуть, що після повномасштабного вторгнення РФ в Україну артист по-тихому подав документи на громадянство Ізраїлю і вже пакував валізи, але Свята земля його не прийняла. Також Газманову було відмовлено у відвідуванні Литви, Естонії та Латвії.

В Україні ж суд взагалі заочно заарештував російського співака за підозрою в посяганні на територіальну цілісність нашої країни.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...