Вказала дружині Гаррі на її місце: Кейт Міддлтон знову залишила Меган Маркл позаду

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон примудрилася знову заткнути за пояс Меган Маркл. Днями 40-річну Кембриджську герцогиню назвали найстильнішою монаршою особою. У цьому рейтингу вона посіла почесне місце, інформують Патріоти України.

Кейт за останній рік тричі зуміла вразити аудиторію ефектними образами. Один із них герцогиня продемонструвала у королівському Альберт-холі на прем'єрі «Джеймса Бонда». «Кейт робить ставку на прості, але виразні аутфіти, що пройшли перевірку часом. Вона підтримує свій статус ікони стилю», – пояснив представник дослідницької компанії Bed Kingdom.
Опальна Меган у цьому списку стала лише другою — піднятися на цей рядок їй допомогла сукня, в якій вона з'явилася в інтерв'ю у Опри Вінфрі.

"Серце б'ється, життя продовжується": В'ячеслав Узелков після серйозної операції на серці публічно звернувся до коханої

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:30

Колишній український боксер, а нині фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, розповів про відновлення після операції, передають Патріоти України. У своєму фотоблогу знаменитість опублікував фото з лікарні. За словами В'ячеслава, наразі він проходить останні об...

Важка хвороба не завада: Кейт Міддлтон отримала новий королівський титул від Чарльза III

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:05

Король Великобританії Чарльз III надав принцесі Уельській Кейт Міддлтон новий королівський титул. Вона стала представником Ордену кавалерів пошани. Про це повідомляє ENews. . Цей титул Її Королівської Високості є абсолютно новим, оскільки до неї ніхт...