"Вкрав би дівчину і посадив у клітку": Скандальний Клопотенко зізнався у захопленні психопатами

Український ресторатор Євген Клопотенко відверто зізнався, що іноді йому подобається відчувати "психопатичні" емоції. Він розповів про бажання тримати вдома дівчину у клітці, якби це не було соціально неприпустимим, передають Патріоти України.

На думку шеф-кухаря, у таких вподобаннях немає нічого дивного, адже він не єдиний, кого захоплює тематика маніяків. Про це Євген Клопотенко розповів у інтерв’ю ICTV.

Кулінарний експерт підтвердив, що іноді переглядає психологічні розбори своєї особистості і вважає, що всі висновки є правдивими. Він завжди показує справжні емоції, тому не приховує, що має досить нестандартні бажання: "Я взяв би якусь дівчину, вкрав і посадив її у клітку. Годував би її і дивився, як вона поводиться. Це мрія".

Ресторатор усвідомлює, що така поведінка є соціально неприпустимою, тому не має наміру втілювати ідею. Хоча зазначив, що міг би заплатити кошти людині, яка погодилась би на його експеримент

Євген Клопотенко розповів, що його улюбленою книгою є роман "Парфумер", у якому йдеться про життя психопата. Він порівняв себе з головним героєм твору, адже здатен відчувати всі аромати більш різко, як гарний шеф-кухар.

Кулінар додав, що під час нещодавньої зйомки відчув запах горілого цукру та кашеміру від маркетологині однієї компанії. Через привабливість ароматів йому було важко зосередити увагу не на жінці. "Я взагалі падкий на кашемір. Ми пів години знімалися, вона стояла поруч, а я ледь не зомлів", – зазначив ресторатор.

Відомий український актор вперше став батьком

четвер, 27 червень 2024, 17:49

Відомий український актор Марк Дробот, який грав у серіалах "Обіцянка Богу" та "Кріпосна", вперше став батьком, передають Патріоти України. Первістка артистові народила його кохана Марина Бондарчук. Радісну новину повідомили на сторінці "Молодого театр...

"У добру путь": Відомий український актор-військовий одружився з коханою після п'яти років стосунків

четвер, 27 червень 2024, 16:30

Зірка серіалу "Обіцянка Богу", український актор Юрій Феліпенко, який служить в лавах ЗСУ, одружився зі своєю дівчиною Катериною Мотрич, передають Патріоти України. Пара перебуває в стосунках вже протягом п'яти років. Закохані розуміли, що рано чи пізн...