"Влада, яка не чує громадян, отримує Майдан": Кондратюк висловився про заборону гастролей росіян в Україні і зробив натяк Зеленському

Український шоумен Ігор Кондратюк вважає, що його петицію з вимогою заборонити гастролі в країні артистів із РФ зобов'язані підтримати. За словами зірки, "влада, яка не чує українців, не реагує на запит суспільства, не має зворотного зв'язку з громадянами, отримує Майдан", передають Патріоти України.

Свою думку Кондратюк озвучив у коментарі "Телеграфу". Нагадаємо, що звернення шоумена до президента України Володимира Зеленського зібрало 25 000 необхідних підписів за 20 днів.

Якщо заклик не отримає належної реакції, українець пообіцяв писати про це в соціальних мережах і звертатися до громадян. На думку чоловіка, влада "повинна захищати країну від зовнішнього агресора". Він назвав правильним кроком недопуск в Україну російських артистів, які підтримали – як мовчки, так і словами – агресію РФ. Такий крок "незрозумілий тільки тим, у кого з логіки – "одиниця" за 12-бальною системою", висловився Кондратюк.

"Або в кого є свій інтерес – заробити на таких гастролерах грошенята. Йдеться про концертні агентства, які возять таких артистів, а також про тих, хто їх "кришує". Можливо, це СБУ, Держприкордонслужба, Мінкульт", – припустив шоумен. Додамо, що, на думку Кондратюка, в'їзд можна дозволяти тим, хто з 2014 року засуджував дії Кремля та публічно підтримував Україну. "Такі були, вони нехай їздять", – сказав продюсер.

Розгляд подібних петицій, коли вони набрали необхідну кількість підписів, здійснюється протягом 10 робочих днів від дня публікації інформації про початок розгляду.

Коротко про зірку:

  • Ігор Васильович Кондратюк – український телевізійний ведучий, продюсер, шоумен. Родом із села Пригір'я Херсонської області.
  • Знявся у понад 1000 випусків телешоу "Караоке на майдані" в ролі ведучого.
  • Одружений з Олександрою Городоцькою, виховує трьох дітей: синів Сергія та Данила, а також дочку Поліну.

"Чоловік мене тягнув униз. Тепер я вільна": Шакіра заявила про готовність залишитися самотньою заради кар’єри

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:50

Незважаючи на те, що Шакіра час від часу згадує чоловіка-зрадника Жерара Піке, зараз вона значною мірою зосередилася на власній персоні і музичній кар'єрів. Про це співачка заявила у свіжому випуску вечірнього шоу Джиммі Феллона, передають Патріоти Укр...

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...