"Влада поставила мені ультиматум": Ані Лорак вперше висловилася про війну і накинулася на Україну

Співачка Ані Лорак, через рік після початку повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну, раптом згадала що вона українська співачка. Лорак звинуватила владу України, що її в 2014 році змусили виїхати до Росії, передають Патріоти України.

"На жаль, різні ЗМІ деякий час тиражують фейкові звинувачення і наклеп на мою адресу, намагаючись вплинути на громадську думку. Я відчуваю потребу в цьому зверненні, щоб ви, мої дорогі шанувальники, знали правду. Як ви знаєте, я - українська співачка, і я пишаюся своєю спадщиною і культурою. Я ділилася своєю творчістю в Україні протягом довгих років, в тому числі представляла свою країну на "Євробаченні" і посіла друге місце. Однак, з початку конфлікту (війни - ред.) між Росією і Україною я опинилася в центрі уваги безлічі пліток без будь-яких фактів", - заявила Лорак.

В Instagram вона також написала, що нібито в 2014 році її хотіли використовувати в Україні. "У 2014 році деякі політичні діячі в Україні хотіли використати мене у своїх цілях, з чим я не могла погодитися. В результаті я опинилася в дуже незручній ситуації і зіткнулася з негативними наслідками в своєму житті, про які знає тільки моє найближче оточення. Мені надали лише два варіанти: "Або ти граєш у нашу гру, роблячи те, що ми тобі говоримо, або ти не будеш співати в цій країні". Ультиматум уряду моєї власної країни, що притиснув мене до стіни, став тим переломним моментом, який підштовхнув мене до переїзду в Росію, де я була прийнята і продовжувала рости як артист, отримуючи визнання по всьому світу. Незважаючи ні на що, Україна завжди в моєму серці", - пояснила Лорак.

Лорак висловився про мовчання через війну

"Я розумію, що за моє мовчання протягом останнього року мене критикували, і усвідомлюю, що це рішення може бути трактовано по-різному. Я ніколи не хотіла нікого образити або зачепити, і якщо це сталося, я приношу свої вибачення. Я хочу чітко заявити, що не підтримую жодних форм насильства, і загибель людей в результаті конфліктів розбиває мені серце. Тільки ті, хто знають моє минуле, можуть зрозуміти біль від втрати когось на війні", - зазначила Лорак.

Також Лорак зазначила на те, що в Росії її звинуватили в підтримці ЗСУ. "Я також хочу сказати, що я ніколи не надавала військової допомоги, що бездоказово стверджують деякі ЗМІ та політичні діячі. Тому що я можу допомагати тільки в рамках гуманітарної місії, чим і займалася все життя", - заявила Лорак.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...