Внаслідок важкого нокауту помер багаторазовий чемпіон світу з боксу

Мексиканський боксер Мойсес Фуентес помер у віці 37 років після важкого нокауту

Не стало ексчемпіона світу з боксу в мінімальній вазі мексиканця Мойсеса Фуентеса. Про смерть знаменитого спортсмена повідомив президент WBC Маурісіо Сулейман, пише vRINGe.com.

Фуентес 2010 року став чемпіоном світу за версією WBC серед молоді. 18 місяців опісля відібрав повноцінний титул WBO у співвітчизника Рауля Ґарсії.

Фуентес 2010 року став чемпіоном світу за версією WBC серед молоді. 18 місяців опісля відібрав повноцінний титул WBO у співвітчизника Рауля Ґарсії.

2012 року Мойсес відправив на пенсію пуерториканця Івана Кальдерона, після чого спробував підкорити наступну вагову категорію – звів до нічиєї бій з філіппінцем Донні Ньєтесом.

2013 року Фуентес став тимчасовим чемпіоном у 49 кг, проте повноцінний титул йому знову не підкорився. У реванші програв Ньєтесу технічним нокаутом. 2016 року чергова титульна спроба мексиканця підкорити другу категорію знову завершилася достроковою поразкою.

2018 року Фуентес достроково програв два поспіль бої.

Мексиканець завершив кар'єру, проте три роки опісля вийшов на ринг у ліміті другої найлегшої ваги проти співвітчизника Давида Куельяра. Бій завершився важкою достроковою поразкою.

Фуентеса на ношах винесли з рингу, доправили до шпиталю. У бійця діагностували черепно-мозкову травму та прооперували. Життя Фуентесу вдалося врятувати, однак він зіткнувся з численними ускладненнями.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...