Внаслідок важкої та тривалої хвороби померла зірка зіркова американська кіноактриса Шеннен Доерті

На 54 році життя померла акторка Шеннен Доерті, відома за ролями в серіалах "Беверлі-Гіллз 90210" і "Всі жінки - відьми". .

Патріоти України нагадують, 2015 року акторці поставили діагноз рак грудей.

"З важким серцем я підтверджую смерть актриси Шеннен Доерті. 13 липня вона програла битву з раком після багатьох років боротьби", - заявила представник актриси Леслі Слоан..

Хто така Шеннен Доерті

Доерті прославилася 1990 року завдяки ролі Бренди Волш у серіалі "Беверлі-Гіллз 90210". Доерті зіграла у 111 серіях, а потім пішла з проєкту наприкінці четвертого сезону на тлі напружених відносин з іншими акторами.

Після того, як Доерті пішла з першого свого зоряного серіалу, актриса знайшла себе у "Всіх жінках - відьмах", де зіграла одну з трьох головних героїнь Прю Голівеллівелл: старшу з сестер-відмачок, разом з Аліссою Мілано і Холлі Марі Комбс.

Доерті народилася в Мемфісі, але ще в дитинстві переїхала з сім'єю до Лос-Анджелеса і почала кар'єру в 10 років з ролі в серіалі "Батько Мерфі". Майкл Лендон побачив її в серіалі і в 11 років взяв на роль Дженні Вайлдер у "Маленькому будиночку в прерії".

У художніх фільмах вона з'явилася в "Гезерс", а також у "Дівчатка просто хочуть повеселитися". Серед інших її фільмів - "Північний берег" і "Рівердейл".

"Його зацікавила спеціальність...": Марічка Падалко розповіла, як війна вплинула на вибір професії її 17-річного сина Михайла

вівторок, 20 серпень 2024, 6:00

Популярна ведуча ТСН Марічка Падалко, яка нещодавно поділилася родинною радістю, розповіла про вибір свого сина Михайла. Відомо, що в цьому році хлопець закінчив школу, активно займається волонтерством та цікавиться історією. За словами Марички, її 17-...

"Для когось це вибір": Відомий шоумен висловився про виїзд Ханумака з України та чи дійсно він залишиться в США

понеділок, 19 серпень 2024, 22:30

Популярний український шоумен Віктор Гевко, який від 2015 року веде активну політичну діяльність, висловився про виїзд до США актора Руслана Ханумака, передають Патріоти України з посиланням на. Артист ще на початку липня повідомив, що покинув Україну ...