"Вночі снилися танки і вибухи": Віра Брежнєва разом із дочкою допомагає українським біженцям у Польщі

Популярна співачка та колишня учасниця поп-групи «ВІА Гра» Віра Брежнєва нині працює волонтером у польському місті Любліні разом із однією з дочок. Про це вона написала в Instagram, повідомляє 1news.az, передають Патріоти України.

«Вночі снилися танки, вибухи та зруйновані будинки, і хотілося віити, що це сон, але я прокинулася, а реальність в Україні ще страшніша», — розповіла співачка у stories.

Співачка відзначає, що у центрі допомоги займається збором гуманітарної допомоги для біженців у всій Європі.

«Ця робота не оплачується, але вона, крім втоми, приносить дуже велику користь», — зазначає Брежнєва, наголошуючи, що займається благодійністю протягом 16 років.

Також Віра публікує знімки, зроблені у сховищах для біженців у різних європейских містах.

«Волонтерство у різних проявах — це найчастіше невдячна праця. Не чекайте подяки, якщо є порив — робіть, якщо ні — іншої мотивації не існує. Тому якщо робити, то просто щиро. Я так роблю просто тому, що не можу інакше», — підсумовує Віра Брежнєва, зазначаючи, що «ми зараз усі разом проходимо випробування на людяність».

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...