Яка гаряча! Внучка Ротару показала, як старанно працює над собою у спортзалі (фото. відео)

Соня Євдокименко виснажує себе тренуваннями, готуючись до важливого випробування у своєму житті. Як відомо, кілька тижнів тому дівчина ухвалила важливе рішення, і тепер має виглядати так, як цього вимагають умови нового контракту: підтягнутою, у добрій фізичній формі, з чудовою розтяжкою, зазначають Патріоти України.

Тому Соня прийшла до спортзалу, де на килимку перед дзеркалом робить розтяжку, вигинаючись у різні боки та підтягуючи ноги догори.

Можна тільки здогадуватися, з якою метою вона це робить: можливо, дівчина буде ведучою якогось шоу на американському ТБ, або візьме участь у показі нової колекції відомого бренду. Або у крайньому разі, стане «Холостячкою-3» у новому сезоні.

Подробиць Соня Євдокименко наразі не повідомляє. Втім, життя красуні у Нью-Йорку складається не лише з тренувань: після занять фітнесом дівчина вийшла на прогулянку, одягнувши теплу шубку.

При цьому вона закрила голову телефоном, позуючи перед дзеркалом для селфі, підписавши фото «We out» («Ми пішли з дому»).


"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...