Вниз головою: Соліст Quest Pistols Антон Савлєпов впав зі сцени просто під час концерту

Фронтмен українського колективу Quest Pistols Антон Савлєпов впав зі сцени вниз головою просто під час концерту, передають Патріоти України.

Це сталося під час виступу гурту в одному з нічних клубів Кишинева, Молдова. Саме тоді Quest Pistols виконував українськомовну композицію "Я твій наркотик", яка раніше звучала російською, але музиканти її переклали.

Під час виконання приспіву Савлєпов сперся на одне коліно біля краю сцени. Однак співак не втримав рівновагу та полетів вниз головою на підлогу. Біля сцени стояв натовп прихильників, вони намагалися втримати виконавця та не дати йому боляче травмуватися. Охоронці та інші учасники колективу кинулися Савлєпову допомагати.

Сам музикант не коментував цей інцидент. Однак місцеві молдовські видання, які поширили відео з падінням, зазначили, що після цього артист піднявся на сцену та продовжив співати.

"У мене були пробоеми": Українка в Голлівуді Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix, щоб не грати росіянку

четвер, 28 березень 2024, 15:54

Американська акторка українського походження Іванна Сахно, яка знімається в Голлівуді, поділилася, що відмовляється грати росіянку навіть у перспективних проєктах. Про це вона сказала в інтервʼю "ТСН", передають Патріоти України. Голлівудська акторка ...

"Це щось на кшталт перманентної петлі": Ексрадник королівської сім’ї розповів про тиск на хвору Кейт Міддлтон

четвер, 28 березень 2024, 14:56

Принц і принцеса Уельські візьмуть чотиритижневу перерву, щоб відпочити від очей громадськості разом зі своїми дітьми, переїхавши з Віндзора. За словами колишнього королівського радника, спекуляції щодо здоров'я та місцеперебування принцеси Уельської д...