Волочкова нервово курить осторонь: В Україні вибрали володарку найдовших ніг (фото)

Дієтолог із Полтави Анна Мохонько потрапила в українську книгу рекордів як володарка найдовших ніг. До речі, її поперечний шпагат побив результат російської балерини Анастасії Волочкової, передають Патріоти України.

«Рекорд був зафіксований у поперечному шпагаті — 244 сантиметри. Подібний рекорд в Росії належить Анастасії Волочковій — він менший на 19 сантиметрів — 225 сантиметрів», — пише Анна на своїй сторінці у соціальних мережах і викладає переможні фото.

«Упевнена, що на цьому я не зупинюся. Ставлю нові цілі і новий рекорд не забариться», — запевняє дівчина.

Анна зізнається, що до останнього моменту не була впевнена, що потрапить до Києва — значимість рекорду знецінила смерть матері, якої не стало восени минулого року. «У день смерті мами я вирішила поговорити зі священиком про свої думки, почуття, про те, що сталося зі мною за останній місяць. Його відповідь здивувала і повернула мені колишню впевненість: «Виконайте її волю, присвятіть рекорд пам'яті своєї мами!» — згадує рекордсменка.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...