Володіє еквілібристикою не лише у зовнішній політиці: Глава МЗС Німеччини виконала сальто на батуті (відео)

Бербок згадала навички професійної спортсменки

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок відвідала протезну майстерню Lente у Леверкузені, а після приділила увагу своєму хобі – стрибкам на батуті. Про це пише Bild у середу, 31 липня.

Річ у тому, що підприємство, яке виробляє протези, розташоване прямо на спортивних майданчиках леверкузенського клубу Bayer 04.

Рекордсмен світу зі стрибків у довжину, німецький паралімпієць Маркус Рем, який зараз готується до Паралімпійських ігор у Парижі, провів для Бербок короткий інструктаж.

Втім, він навряд чи був потрібен, оскільки 24 роки тому Бербок професійно займалася стрибками на батуті і навіть здобула бронзу на чемпіонаті Німеччини в 1999 році.

За словами джерел видання, у кабінеті Бербок у Міністерстві закордонних справ навіть є невеликий батут, який вона періодично використовує. Оскільки Бербок регулярно бігає, у Леверкузені з собою у неї була пара легінсів, а спортивну футболку їй подарували вже на місці.

"Вигадки від початку до кінця": Росіяни розмріялися про концерт Алли Пугачової в Росії та зганьбилися на брехні

середа, 7 серпень 2024, 9:26

Росіяни видали порцію брехні про великий сольний концерт у Росії російської співачки Алли Пугачової, яка засудила війну в Україні та живе в Ізраїлі, передають Патріоти України. Пропагандисти почали поширювати фейкові новини, мовляв, виконавиця планує ц...

"Помітили у VIP-зоні": 62-річний Том Круз закрутив новий роман

середа, 7 серпень 2024, 6:44

Відомий американський актор, зірка фільму "Місія нездійсненна" Том Круз закрутив новий роман. Стало відомо, хто нова кохана артиста, передають Патріоти України. Як пише PageSix, обраницею 62-річного актора стала 25-річна співачка та протеже фронтмена C...