Володимир Остапчук закрутив новий роман: Стала відома справжня причина розлучення телеведучого

Телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно неочікувано розлучився з другою дружиною Христиною Горняк, не довго холостякував і закрутив новий роман. Про це пише TikTоk-блогерка Юлія Тимошенко, передають Патріоти України.

Вона підмітила, що Володимир та журналістка Катерина Полтавська часто публікують у соцмережах схожі світлини з однієї локації. Зокрема, вони показували однаково сервірований стіл, кімнату, коридор, який вони по черзі прибирали після встановлення ялинки. До речі, однакової.

Пару розсекретила і травесті діва Монро. У своєму Telegram-каналі зірка розповіла: «А у телеведучого Остапчука нова краля. Начебто та, яка допомагає відновлювати акаунти в Instagram. Вона і йому допомагала повернути аккаунт».

Крім того, 22-річна Катерина зізнається, що у неї з’явився коханий. Нагадаємо, кілька років тому Остапчук зі скандалами розлучився із Оленою Войченко, яка народила йому двох дітей.

Його другою дружиною стала Христина Горняк, на весіллі з якою Володимир зі сльозами зізнавався у вічному коханні.

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...