"Вона має зникнути із родини": Названо жорстку умову примирення між принцами Гаррі і Вільямом

Дружина Вільяма Кейт Міддлтон - гаряча прихильниця примирення братів.

Принц Гаррі помириться з братом Вільямом лише за умови розставання з дружиною Меган Маркл і повернення до сім'ї у Великобританію. Але онук Єлизавети II навряд чи на це піде, адже він не зможе залишити своїх дітей у США, кажуть експерти. Про це повідомляє Daily Mirror, передають Патріоти України.

Таку думку висловила Кінсі Скофілд, американський експерт з британської королівської сім'ї. "На жаль, на мій погляд, відносини між ними налагодяться лише в тому випадку, якщо принц Гаррі і Меган Маркл розлучаться, і Гаррі повернеться до Великобританії один. Однак Гаррі ніколи не залишить своїх дітей в іншій країні", - каже вона.

Скофілд додала, що дружина Вільяма Кейт Міддлтон - гаряча прихильниця примирення. Під час останнього візиту Гаррі до Великобританії герцогиня Кембриджська виступала посередником між ворогуючими братами і намагалася пом'якшити напруженість.

Зазначимо, що принц Гаррі і Меган Маркл покинули Великобританію ще в листопаді 2019-го року. Спочатку вони разом з сином Арчі вирушили до Канади, а після повного складання повноважень у березні 2020-го остаточно перебралися до США. Пара живе в Каліфорнії і готується до народження дочки в червні цього року.

Холодок між братами пройшов після початку стосунків Гаррі з Меган, а після весілля вони стали спілкуватися ще менше. Остаточно брати посварилися, коли принц Гаррі і його дружина відмовилися від повноважень. Тепер же принц Гаррі і Меган Маркл дають різні інтерв'ю, де дозволяють собі неприємні висловлювання в бік британської королівської сім'ї. Через це Гаррі вже викрили у брехні.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...