"Вона ніхто і звуть її ніяк": Іво Бобул розкритикував солістку групи Go_A та похвалив Ані Лорак, хоча та виступає в Росії (відео)

Іво Бобул розповів про своє творче становлення, шлях і дітей від різних шлюбів, а також про ставлення до артистів в Україні. Особливо прикро співаку, що його народного артиста, ігнорують, організовуючи урочисті заходи країни, наприклад, 30-річчя Незалежності, передають Патріоти України.

«Ні Зінькевича не було, ні Бобула, ні Зіброва, ні Білоножка, ні Поповича. Чому? Ми що не варті цього? Та на наших піснях не одне покоління виросло. Я їжджу за кордон, я бачу, як там до їхніх співаків ставляться, мого віку, — це повага, любов, шана. А у нас навпаки», — поскаржився співак.

Також Іво Бобул зазначив, що не бачить нічого поганого в тому, що був у пошані за президентства Віктора Януковича і виступав на ювілеї генерального прокурора тих часів Віктора Пшонки: «Я не можу сказати президенту, що не виступатиму, я не можу сказати це генпрокурору. Це моя робота як артиста співати для людей, йти та виступати там, куди кличуть», - прокоментував Іво Бобул.

Нещодавно в інтерв'ю Славі Дьоміну солістка групи Go_A Катерина Павленко розповіла про те, що піддалася критиці з боку народного артиста України за лаштунками одного із заходів, на яких виступала. Іво Бобул досить різко висловився про співачку і в інтерв'ю:

«А що вона зробила для української культури? Заспівала „конопельку“? А вона як співачка хто? Ніхто. І звуть її ніяк». А ось Ані Лорак, у свою чергу, на повагу артиста заслужила: «Я поважаю її, незважаючи на те, що вона поїхала туди. Добре, а що тут у нас? У нас що є робота? Та немає роботи».

От такої, доктор Ватсон... Зірка серіалу "Шерлок" Мартін Фріман через 38 років повернувся до мʼясоїдства і назва свою улюблену страву

субота, 18 травень 2024, 1:45

Мартіну Фріману ніколи не було комфортно їсти тварин. Однак він повернувся до м’ясоїдства у свої 52 роки. Актор хоче насолоджуватися тим, «що йому подобається». Актор серіалу «Шерлок» Мартін Фріман став вегетаріанцем ще підлітком у 1986 році - але розп...

"Сказала дітям у школі": Меган Маркл може стати першою леді в Білому домі, - експертка

п’ятниця, 17 травень 2024, 18:30

Клеммі Муді, помічниця редактора The Sun, впевнена, що Меган Маркл знайшла своє справжнє покликання в африканському турне, яке описують майже по-президентськи, пише The Sun. «Африканський візит Меган Маркл та принца Гаррі був описаний у прискорених, пр...