"Вона точно в трусиках?": Наречена Роналду вразила відвертим фото на розкішній яхті

Джорджина Родрігес, кохана форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду, опублікувала новий пост в своєму Instagram, передають Патріоти України.

Наречена 36-річного португальського футболіста показала підписникам фотографію в тонкому купальнику на борту яхти.

"Вона точно в трусиках?" – написав один із користувачів у коментарях.

"Мем, ви взагалі людина?" – відреагував інший підписник.

Джорджина і Кріштіану зустрічаються з 2016-го року. Родрігес народила Роналду доньку Алану восени 2017-го. У португальця також є троє дітей від сурогатної матері: Кріштіану-молодший, двійнята Ева і Матео. Кріштіану Роналду проводить час із сім'єю на своїй особистій яхті Azimut Grande на Балеарських островах. Вартість судна складає близько 6,5 мільйона євро.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...