Вона впевнена, що це красиво? Британська телеведуча показала, як виглядає після понад 100 пластичних операцій (фото)

До об'єктивів папараці на вулицях Лондона потрапила бразильсько-британська телеведуча Джессіка Алвес, яка відома тим, що перенесла понад 100 пластичних операцій, щоб змінити свою зовнішність. У процесі своїх перевтілень її часто називали людською лялькою Кеном, передають Патріоти України.

"Це була довга подорож, щоб бути тим, ким я є сьогодні. Зробивши понад 100 операцій і витративши понад 1 мільйон фунтів стерлінгів, я сприймаю це як інвестицію у своє щастя та своє майбутнє – принаймні я постарію як щаслива жінка", - сказала Джессіка, пише Daily Mail.

Алвес відвідала вечірку в одному з місцевих ресторанів. Там вона і продемонструвала результат третьої пластичної операції на грудях – жінка їх вчергове збільшила.

"Лікар Френк Плов’є зробив третю операцію в Брюсселі у BeClinic. Він видалив мої старі імпланти 1500cc і замінив їх на нові - 2220cc. Я не могла бути щасливішою. Я майже не відчуваю болю, а результати фантастичні", - зізналася Джессіка в інтерв'ю.

Для паті Джес обрала провокаційний образ. Вона одягла коричневу мінісукню, усипану стразами, з відвертим декольте, яке підкреслило її пишний бюст. На плечі ведуча накинула накидку-плащ.

Читайте також: Кім Бейсінгер шокувала новою пластикою

"У мене почалися стосунки, коли дружина поїхала за кордон": Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

вівторок, 16 квітень 2024, 11:30

Український спортсмен, заслужений майстер спорту України Василь Вірастюк ухвалив рішення створити нову сім’ю тоді, коли його законна дружина Інна, з якою він прожив у шлюбі 15 років, та має двох спільних синів, виїхала за кордон у пошуках порятунку від...

"Їхала на концерт до Чорнобая": Анастасія Приходько потрапила в ДТП

вівторок, 16 квітень 2024, 10:58

Українська співачка Анастасія Приходько шокувала, що потрапила в аварію, передають Патріоти України. ДТП сталася, коли виконавиця прямувала давати концерт, який мав відбутися в місті Чорнобай. Після аварії авто Насті Приходько було пошкодженим, що їй д...