"Вона всіх дратувала": Кондратюк розповів про скандали з Могилевською і назвав причину конфліктів (відео)

Український шоумен Ігор Кондратюк розповів, що під час зйомок програми "Шанс" сварився зі співачкою і продюсером Наталією Могилевською. Він розповів, що Могилевська як фахівець і людина дуже крута. За його словами, вона завжди була енергійною і яскравою, але не обходилося без конфліктів, передають Патріоти України.

Кондратюк додав, що співачка часто спізнювалася на зйомки, чим дратувала інших. Проте навіть попри дрібні конфлікти її всі поважали.

"Вона трохи некерована. Може запізнитися на зйомку. А у нас тоді вже прямі ефіри були. І коли вона спізнювалася, а у нас починалися зйомки рано, було реаліті-шоу цілого дня, а Наташа спить. До скандалів доходило, звичайно. Ми всім платили. Наталя дратувала, але її всі поважали. Ми потім навіть відпочивали один від одного після "Шансу". Але вона дуже крута", - сказав Кодратюк у програмі "Ходять чутки".

Яка гаряча! Ексдружина Віталія Кличка в леопардовому бікіні блиснула стрункою фігурою на відпочинку в Таїланді

середа, 15 травень 2024, 10:26

Колишня дружина мера Києва Віталія Кличка – Наталія Єгорова – гайнула на відпочинок до Таїланду. Для своєї відпустки 50-річна модель обрала острів Самуї. У своєму Instagram Єгорова ділиться, як минає її відпочинок. Зокрема, знаменитість насолоджується ...

Народила первістка: Марічка Яремчук стала мамою

вівторок, 14 травень 2024, 10:30

Українська співачка Марія Яремчук, яка взяла творчу паузу та зникла з медіапростору, вперше стала мамою. Про це повідомляє ЖВЛ. В сюжеті йдеться про те, що на закритій сторінці в соцмережі Марія опублікувала відео, на якому показала помітний животик. П...