"Вона вже тоді зустрічалася з Галкіним": Домробітниця Пугачової розкрила деталі сімейного життя Примадони

Екс-домробітниця Примадони вважає, що в цьому любовному трикутником все залежало тільки від Алли Борисівни.

«Вона вже тоді зустрічалася з Галкіним»: домробітниця Пугачової здала співачку з потрохами Відносини співачки Алли Пугачової з шоуменом Максимом Галкіним почали розвиватися в той момент, коли Примадонна пішла від Філіпа Кіркорова, передають Патріоти України. Нещодавно колишня Домробітниця Людмила Дороднова розповіла про любовний трикутник Філіп Кіркоров, Алла Пугачова і Максим Галкін в програма "Нові російські сенсації" на росТБ.

Людмила Дороднова заявила, що на публіці Пугачова грала в любов з Кіркоровим, а насправді вже була зацікавлена Галкіним. Колишня помічниця співачки впевнена, що Максиму дуже швидко вдалося завоювати увагу Примадонни.

"Вона сказала Філіпу, що йде. Пожити для себе вона поїхала в готель. Потім вона зустрічалася, виходить, що я видаю, вона зустрічалася з Максимом. Аллі сподобався той, що зробиш? Це не від мене залежить, хіба мало що я хотіла, не хотіла. Це ні від кого не залежало, тільки від Алли", - сказала екс-Домробітниця Пугачової в програмі "Нові російські сенсації" на росТБ.

Дороднова розповіла, що Максим ніколи не приходив в гості до Алли Борисівни з порожніми руками - завжди приносив квіти і солодощі. Більш того, шоумен завжди поводився ввічливо і багато жартував. Саме ці його якості і сподобалися Примадоні.

Коли Пугачова зрозуміла, що їй все більше подобається гуморист, вона з'їхала від Кіркорова і вирішила пожити в готелі. За словами Людмили, зустрічі Галкіна і Примадонни тривали. А трохи пізніше Алла Борисівна купила собі квартиру в центрі Москви. Кіркоров теж придбав житло недалеко від Пугачової, не бажаючи її відпускати. Але колишня Домробітниця Примадони вважає, що в цьому любовному трикутником все залежало тільки від Алли Борисівни.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...