Вона знає якийсь секрет? Жодної зморшки! Сумська показала ідеально гладке обличчя великим планом

Українська заслужена і народна артистка України Ольга Сумська опублікувала в Instagram знімок, зроблений в перерві між зйомками. Жінка зробила селфі, на якому чітко видно її пружна і підтягнута шкіра обличчя, передають Патріоти України.

Шанувальників вражає відсутність зморшок у знаменитості, а також її завжди бадьорий зовнішній вигляд. На фото у Сумської яскравий макіяж і професійна укладка - актриса зробила акцент на коралові губи.

"Коли гармати стріляють, музи не мовчать", - написала актриса, і анонсувала ряд своїх вистав, в тому числі, і в Донецькій області.

"Шикарна жінка, якій час не підвладний! Браво!", "Спасибі за підтримку, чекали від вас", " саме так і повинні вести себе музи! А не "я поза політикою", "добре писати такі красиві пости коли в твоєму місті тихо", " Олічка! Ви як завжди найкрасивіша!", - коментують шанувальники Ольги.

Зазначимо, згідно з опублікованим графіком, Сумська виступить з виставою"любов і голуби". 24 лютого виступ заплановано в Дніпрі, 25 лютого - в Жовтих водах, 26 лютого - в Добропіллі, 27 лютого - в Сєвєродонецьку, 28 лютого - в Костянтинівці.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...