"Вона зовсім не така, якою її зробили": Відомий продюсер пояснив, чому Соловій "загрузла" у скандалах

Відомий продюсер Михайло Ясинський висловився про співачку Христину Соловій, яка все частіше потрапляє у скандали. Він думає, що все це відбувається не просто так. Своєю думкою продюсер поділився у прямому ефірі зі Славою Дьоміним, яке вже вийшло на його YouTube-каналі, передають Патріоти України.

Що Ясинський думає про Соловій

За словами Ясинського, співачка зовсім не така, якою її всі звикли бачити. "Це дуже складно, тому що середовище, в якій формувався її музичний стиль, скажімо, репертуар, її шлях творчий, він не відповідає її внутрішньому стану. Вона рок-зірка на мій погляд, вона хуліганка", - розповів продюсер.

"Вона зовсім не така, якою її зробили її творчий шлях, середовище, в якому вона зростала, робила свої перші пісні, знайшла свого продюсера, який їй зробив дуже-дуже круті пісні, відкрив Україні її надзвичайний красивий голос, але вона інша", - додав він.

Людям, зазначає Ясинський, треба розуміти, що артисти не завжди роблять те, що повністю відповідає їхньому реальному світогляду. А Соловій, на його думку, теж "про інше", про рок-н-рол.

"Їй дуже було складно відкрити себе в підлітковому віці або пізніше. В тих умовах, в яких вона зростала, де вона жила", - пояснив він. Також Ясинський не виключає, що колись поруч зі співачкою може з'явитися людина, яка запропонує їй змінити сценічний образ. Адже зараз вона, ніби "дівчина-квіточка", яка при цьому використовує лайку прямо на сцені.

"Не тільки матюкається, там щось заміжні чоловіки, такі скандали, ця історія з церквою, заява з Єфросиніною. Це певний вайб, який зовсім не співпадає з музичним образом який був створений", - пояснив Ясинський.

"Їй або треба його підтримувати, але воно якось не складається, або треба його позбутися і сказати: "Все, я інша". А це треба йти на певні жертви... Це може не зайти на велику аудиторію, масові успіх, впізнаваність, популярність можуть зникнути", - додав він.

А Марину свою запитав про дозвіл? Зібров розповів, за якої умови відмовиться від своїх легендарних вусів

четвер, 8 серпень 2024, 0:15

Павло Зібров багато років носить розкішні вуса, які є його "фішкою". Втім за однієї умови головний вусань української естради готовий відмовитися від свого багатства. Як розповів співак в інтерв'ю "Апострофу", він чекає на великий донат на ЗСУ. І щойн...

Виставила "брехливою расисткою, яка прагне слави": Сестра Меган Маркл подала новий позов проти герцогині

середа, 7 серпень 2024, 19:40

Зведена сестра Меган Маркл Саманта Маркл подала новий позов проти герцогині через наклеп. Нібито висловлювання дружини принца Гаррі вплинули на її здатність працювати. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України. Саманта Маркл подала апеляцію у ...