"Вони класні. Одні з моїх фаворитів": Учасники Євробачення 2021 розповіли, що думають про гурт Go_A (фото, відео)

На бірюзовій доріжці Євробачення 2021 учасники з інших країн заявили, що їм дуже подобається пісня, яку Go_A вибрала для конкурса, а також вони зізналися, що повторити номер буде досить складно. Також один із конкурсантів заявив, що така величезна праця "не повинна бути недооціненою", передають Патріоти України.

Цими подробицями виконавці поділилися в коментарях журналістам каналу UA: Перший (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки). Крім того, учасник із Норвегії HOOVERPHONIC розповів, що кілька років тому був в Україні і йому дуже сподобалася українська їжа.

  • "Мені подобається" Соловей ", мені подобається SHUM. Те, що вони роблять, це неймовірно і дуже креативно. Я вважаю, що це не повинно бути недооціненим", – висловив свою точку зору учасник з Північної Македонії VASIL.
  • "Чудова пісня. Народний фольклор зміксований із сучасною музикою. Виконання чудове, мені дуже подобається. Я бажаю удачі Україні!" – сказала учасниця з Азербайджану EFENDI.
  • "Вони класні. Одні з моїх фаворитів. Думаю, що це дуже важливо, коли така музика звучить на Євробаченні. Дуже подобається пісня. Не можу дочекатися, коли побачу виступ на екрані. Велика підтримка з Хорватії!" – зазначила учасниця з Хорватії ALBINA.

"Цю пісню складно співати на сцені. А ваша постановка просто божевільна! Не можу повірити, що ви вибрали це для Євробачення! Це круто!" – заявив учасник з Норвегії TIX.

"Це моє життя": Розлучений Сергій Танчинець відреагував на чутки про романи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:44

Лідер гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець, якому приписують роман з його піарницею, відреагував на чутки про нові стосунки. Артист зазначив, не має наміру коментувати особисте життя. І просить прихильників не ставити йому запитань про це, а зосередит...

Хоче отримати громадянство США: Принц Гаррі остаточно розірвав зв'язки з королівською родиною і більше не вважає себе британцем

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:50

Принц Гаррі відмовився від права на проживання у Великій Британії та оголосив Америку своїм домом у нових документах. Герцог Сассекський "розглядає" отримання громадянства США, що може означати відмову від королівських титулів. Повідомляється, він дав ...