"Вони не зупиняться, поки вона не помре": Принц Гаррі розповів про страх втратити Меган Маркл

Принц Гаррі заявив, що страх втратити свою дружину Меган Маркл був однією з основних причин, через які пара покинула королівські обов'язки та переїхала в США. Він розповів про расизм, з яким його кохана зіткнулася в останні роки.

Гаррі також провів паралелі між історією Меган і своєю покійною матір`ю, принцесою Діаною. Він зазначив, що саме критика, з якою зіткнулася колись його родичка, привела її до загибелі. Такими подробицями герцог поділився в новому шоу The Me You Can not See.

"Історія повторювалася. Мою матір переслідували аж до самої смерті, коли вона була у стосунках з кимось, хто не був білим. І тепер подивіться, що сталося", – заявив Гаррі.

Він додав, що боїться – його дружину може спіткати та ж доля, що і його матері, якщо увага преси та жорстокі нападки в її сторону не припиняться.

"Вони не зупиняться, поки вона не помре. Я можу втратити ще одну жінку у своєму житті. Список зростає. І все це вказує на тих же людей, ту ж бізнес-модель, ту ж галузь", – підсумував він.

Нагадаємо, принцеса Діана загинула у 1997 році в автокатастрофі в Парижі. Після події її доставили в лікарню, де вона померла через дві години.

"Відійшов у вічність": Помер відомий український актор

четвер, 18 квітень 2024, 18:50

Помер відомий український актор театру Петро Нікітін. Сумну звістку повідомили колеги артиста на офіційній сторінці у Facebook Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, де він працював останні роки свого життя, передають Патріо...

"Мене вивертає взагалі від цієї теми": Зірка українських серіалів розказала, як попрощалась з російськими колегами після вторгнення

четвер, 18 квітень 2024, 16:45

Після початку повномасштабного вторгнення росіян українська акторка театру та кіно Ольга Гришина одразу повидаляла з соцмереж усіх своїх російських колег по цеху і припинила спілкування з ними. Про це акторка розповіла в інтерв'ю "Главкому", передають ...