Ворожа міна розірвалася зовсім поряд: На Донбасі загинув військовий зі Львівщини (фото)

Сьогодні, 7 листопада, в зоні ООС внаслідок ворожих обстрілів загинув головний сержант Віталій Павлисько з Львівщини. Про це інформує Яворівська РДА, а також пресслужба 24-ої окремої механізованої бригади імені короля Данила, передають Патріоти України.

47-річний боєць загинув біля села Новозванівка. Віталій перебував на бойових позиціях. Саме в цей момент окупанти обстріляли українські позиції із 120 мм мінометів.

Коли головний сержант Павлисько разом із іншими військовослужбовцями переміщалися в укриття, одна із мін розірвалася поряд із бійцями. Внаслідок цього Віталій отримав осколкове поранення, несумісне із життям.

"Віталій Павлисько проходив службу із самого початку російсько-української війни. Побратими згадують його як дуже сміливого, порядного, відповідального, працьовитого та кваліфікованого військовослужбовця, гарного воїна та авторитетного армійця, який постійно проявляв розумну ініціативу та завжди був надійною підтримкою та опорою для своїх командирів та підлеглих", — розповіли у 24-й бригаді.

Боєць народився 29 листопада 1973 року. У загиблого героя залишились дружина, син, донька, мати, та батько.

©

"Я думаю, що все буде добре": Вагітна Джамала розсекретила, коли народжуватиме та чи обрала ім'я для третього сина

четвер, 2 травень 2024, 16:57

Українська співачка Джамала зізналась, коли має народжувати третю дитину та чи обрала вже ім'я для сина, передають Патріоти України. Незабаром артистка стане багатодітною матусею. Нині вона готуються до третіх пологів. Як зізналась виконавиця, під час ...

Під бронь не підпадає: Дмитро Коляденко розповів, чи готовий вступити до лав ЗСУ

четвер, 2 травень 2024, 9:39

Відомий український шоумен і співак Дмитро Коляденко зізнався, чи піде він служити, якщо йому прийде повістка. Під час телемарафону Єдині новини Дмитро Коляденко зізнався, що перебуває на військовому обліку. Він підкреслив, що якщо отримає повістку, то...