"Вовчиці" в шоці: Олег Винник заінтригував заявою про своїх дітей

У шостому випуску нового сезону шоу "Маска", яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі "Україна", зіркові детективи намагались розгадати особу фантастичного білого Тигра, передають Патріоти України.

Щоб розсекретити персонажа, зіркові детективи поставили йому запитання, чи має він дружину. Учасник зазначив, що може назвати себе сімейним Тигром.

Тоді Оля Полякова і Настя Каменських захотіли поцікавитись, чи є в учасника діти, тобто тигренята, але це запитання "підбивали" поставити Олега Винника. "А що воно мені дасть? Ну скаже він - є, а я звідки знаю їх всіх, тигренят", - сказав Винник.

Та потім таки здався під напором колег. "Дуже нестандартне питання - у тебе є тигренята?" - звернувся Олег до учасника шоу. Але Тигр вирішив перехитрити артиста й натомість поставив йому аналогічне запитання.

Варто зазначити, що Винник не коментує своє особисте життя, тож його відповіді з нетерпінням чекав увесь зал. "Тигренята? Є. Є тигренята", - зазначив Винник. Тоді Полякова вирішила уточнити, чи багато, але це питання зірковий детектив гіпершоу вже залишив без відповіді.

Що відомо про сімейне життя Винника?

48-річний співак у інтерв'ю дуже рідко торкається теми свого особистого сімейного життя. Але ходять чутки, що він одружений з молодшою на рік від нього співачкою Таїсією Сватко (сценічне ім'я - Таюне).

Також в одному з випусків ТСН ще в 2018 році журналісти розпитали односельчан артиста, які повідали, що у Олега і Таїсії нібито є син-підліток, який навчається в Німеччині. Сам же Винник ніяк не коментує цю інформацію.

"Коли людина приходить до думки": Злата Огнєвіч вперше зізналася у спробі самогубства

вівторок, 23 квітень 2024, 16:45

Відома співачка Злата Огнєвіч, яка нещодавно спростувала чутки про свою вагітність, зізналася, що свого часуледь не наклала на себе руки, передають Патріоти України. В інтерв'ю Славі Дьоміну зірка розповіла, що тригером послужили деякі обставини у житт...

"Відстань і час": Відомий український актор розійшовся з дівчиною після п'яти років стосунків і назвав причину

вівторок, 23 квітень 2024, 16:30

Відомий український актор Володимир Гладкий розійшовся зі своєю дівчиною, з якою перебував у стосунках протягом п'яти років, передають Патріоти України. Артист зізнався, що стало причиною їхнього розриву. Зокрема, колишня обраниця Володимира Джулія жив...