"Вовчиці" в шоці: Винник через серйозну хворобу скасував концерти - за лаштунками навіть впав

Український співак Олег Винник через стан здоров'я скасував низку своїх концертів. Популярний артист захворів на ларингіт, який у нього не проходив протягом як мінімум чотирьох тижнів, передають Патріоти України.

Про це повідомили журналісти YouTube-каналу "Новини.LIVE". У програмі заявили: стан виконавця могло ускладнити куріння. За їхніми даними, Винник потрапляв у поле зору папараці з цигаркою дуже часто: до репетицій, у перервах, після виступів, на балконі вдома та на вулиці.

Один із сольних концертів артист перервав на п'ятій пісні, бо продовжити співати не міг. Пізніше він оприлюднив відеозвернення, в якому вибачився перед глядачами.

Викладачка вокалу Маргарита Мороз зазначила, що, ймовірно, голосові зв'язки вокаліста були дуже навантажені. Перевтома була пов'язана з великою кількістю виступів. "Я знаю, що в нього зараз тур Україною й кажуть, на одному концерті за лаштунками він навіть упав", – сказала Мороз.

Київський лікар Отто Стойка також заявив, що щільний графік Винника та ненормований робочий день могли ударити по голосу. А куріння – погіршити ситуацію. "Це може загрожувати тим, що він просто тимчасово втратить голос. Таке буває навіть з оперними співаками, це може бути навіть хронічний процес", – вважає експерт.

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...