"Вовчиці" завиють? Дружина Олега Винника у мінішортах похвалилася спортивною фігурою (фото)

Олег Винник, як і його таємна дружина, рідко діляться із шанувальниками особистими фото та відео. Вони практично не показують спільні фотографії, не підтверджують, але й не спростовують факту свого заміжжя та наявність дитини. Також дружина успішного артиста не дає інтерв'ю ЗМІ, передають Патріоти України.

Таїсія Сватко досить рідко робить публікації в особистому обліковому записі в Інстаграм, але, мабуть, виконавиця вирішила повернутися до соціальних мереж і частіше спілкуватися з фанатами. У мікроблозі артистка, яка розпочала сольну кар'єру під псевдонімом Таюне, опублікувала серію чорно-білих фото.

"Всі ми пишемо чорним по білому, різниця лише у почерку", - зазначила дружина Олега Винника. У кадрі 47-річна співачка постала в картатому комбінезоні, спустивши верхню частину, і залишившись тільки в коротких шортиках. Вся увага прикута до струнких спортивних ніжок Таїсії Сватко, якими вона похвалилася з усіх боків. Образ артистка завершила облягаючою кофтинкою, масивними кросівками, кепкою з логотипом Олега Винника, спортивним годинником та стриманими аксесуарами.

Шанувальники не змогли стримати свого захоплення, залишивши безліч лайків під постом, і масу захоплених компліментів:

"Гарно сказано! Фото, Таєчка, просто бомбезні! Все ж таки чорно-білі знімки зачіпають більше, ніж кольорові!", "Які ніжки, красуня", "Найкрасивіша, найулюбленіша, найкраща і чудова - Таюся", "Фото просто бомба. Щастя вам чарівна квіточка Таюне", "Та, фото просто супер".

Зірки, що не старіють: 59-річна Моніка Беллуччі у новій фотосесії захопила фоловерів ідеальною фігурою та пишним бюстом (фотофакти)

четвер, 25 квітень 2024, 9:14

Італійська акторка Моніка Беллуччі захопила кадрами з нового фотосету, де похизувалася стрункою фігурою та пишним бюстом. . Так, днями знаменитість знялася для сторінок відомого глянцю Elle. Нині ж артистка продовжує ділитися кадрами з фотосету. Зокр...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив у черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...