"Вовчиці" завиють? Дружина Олега Винника з каре та чубчиком підкорила фанатів

Прихованість Олега Винника та його "таємної" дружини Таїсії Сватко лише підживлює інтерес фанатів. У Мережі з'явилося безліч фан-сторінок, де шанувальники діляться архівними фото та відео зі співаком та його бек-вокалісткою, а також авторськими відео, передають Патріоти України.

Днями в одному з фан-акаунтів з'явилося архівне фото та відео. У кадрі Таїсія Сватко, яка виступає як сольна виконавиця під псевдонімом Таюне, постала з короткою стрижкою – каре та чубчиком. Зараз артистка носить довге волосся драбинкою.

На знімку дружина Олега Винника позує у трендовій нині водолазці у рубчик із коміром на блискавці. Її волосся ідеально укладене, а очі прикривають стильні протисонцеві окуляри-крапельки.Також у Мережі з'явилося чорно-біле відео, створене з вирізів з виступів Таюне. "Побачиш передай їй, як її очі мене серед ночі рятували", - підписав публікацію автор відео.

"Люблю", "Шикарна блондинка. Жінка. Богиня всесвіту. Краса", "Моя красуня найкраща", "Краса", "Чарівність", "Супер", "Красуня моя", - захоплюються шанувальники.

Олег Винник та Таїсія Сватко не розповідають про своє особисте життя. Щобільше, дружина музиканта практично не дає інтерв'ю. Проте відомо, що розпочати сольну кар'єру допоміг їй саме співак, який у всьому її підтримує.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

Довелося викликати швидку: Анастасія Приходько поскаржилася на проблеми зі здоров’ям

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:50

Співачка Анастасія Приходько, яка останнім часом пережила немало стресів та неприємних пригод, поскаржилася на проблеми зі здоров'ям. Після знімання кліпу їй раптово стало погано, передають Патріоти України. Анастасія змушена була викликати швидку до...